Tror du att du och jag kommer att ses igen, tror du att du och jag har en framtid, tillsammans?

Hemma igen efter en underbar helg. Det enda som inte vart bra, är att tiden gick alldeles för fort. Satt uppe på nätterna och kollade på film, snackade, slappade. Och så sov vi bort halva dagarna xD Men det är så det ska vara liksom. Jag har haft det underbart kul och mysigt, det är alltid på helgerna jag är lycklig! 

 

Antar att det är dags för mig att gå tillbaka till verkligheten nu i vilket fall som helst, livet är ju ingen helg. Dags att återgå till vardagens långsamma lugn med läxor och inlämningar som går skit och till en klass man knappt känner sig hemma i. Ska verkligen bli underbart!!! Eller inte... Hehe ;)

 

Hur som helst, just nu mår jag underbart, jag är lycklig, trött på ett bra sätt och lite sådär löjligt kär ^^ Inte ofta jag skriver ut att jag mår bra här på bloggen så tänkte att ni skulle få veta det, mina fina läsare. Utan er så skulle det inte vara så står idé med att uppdatera här... Har väldigt svårt att skriva just nu, för  jag försöker förbättra min meningsuppbyggnad och lite sånt där eftersom jag blev missnöjd över svenskabetyget. Så just nu försöker jag verkligen vänja mig av vid att skriva "och" och "men" i början av meningar, vilket visade sig vara väldigt svårt, men träning ger ju resultat så jag får göra mitt bästa ;) 

 

På tal om träning så har jag rört på mig väldigt mycket denna helgen mot vad jag brukar, vilket jag är ganska stolt över. Christoffer och jag var ute och gick ganska mycket, och så dans idag på det. Så lit stolt är jag allt! 

 

Nu buggar min dator sönder totalt så bäst att stänga ner tror jag... Kram ♥ Skriv en kommentar

 

Kommentarer till detta inlägg